Navigatiemenu+

Mogelijkheden

P1010189

‘The sky is the limit’

Een uitspraak die veel mensen kennen en die ook door veel mensen gebruikt wordt.
In mijn werk probeer ik die uitspraak waar te maken.
Een uitdaging ga ik dan ook graag aan, mits deze realistisch is.

Om u een beeld de geven van de mogelijkheden, zal ik hieronder vertellen over allergieën, smaken en afwerking.

Allergieën

Leven met een allergie, weet ik uit ervaring, kan soms best lastig zijn. Zeker als het een voedselallergie betreft. Gelukkig is het mogelijk om een heerlijke taart te creëren en daarbij rekening te houden met een voedselallergie.
Alle taarten die u bestelt, zijn in ieder geval glutenvrij en zo veel mogelijk suikervrij.
Daarnaast is het mogelijk om de volgende taartsoorten, eventueel in combinatie, te bestellen:

  • koemelkvrij
  • eivrij
  • notenvrij

Ook een taart met biologische producten behoort tot de mogelijkheden.

Zelf eet ik zoveel mogelijk gluten-, lactose-, suiker- en zoutvrij. Daarom pas ik mijn recepten zoveel mogelijk aan om iedereen kennis te laten maken met gezond en lekker!

Smaken

Heeft u een favoriete snoep- of koeksoort? Bijna elk van deze soorten is te verwerken in een vulling. Hieronder volgt een lijst van mogelijke vullingen:

  • vanillecrème
  • banketbakkersroom
  • ganache
  • creamcheese
  • banaan-caramelvulling
  • chocoladefudge
  • appeltjesroom
  • hazelnootmousse
  • cappuccinomousse
  • mascarpone slagroom
  • bastognecrème
  • chocoladeroom
  • dulce de leche (caramel)
  • mangobavarois
  • aardbeienmousse
  • appeltaartyoghurtvulling
  • citroenmascarpone
  • caramel-creamcheese
  • appelboter
  • chocolademousse
  • witte chocoladeyoghurt
  • perenvulling
  • bosvruchtenmousse
  • bokkenpootjesvulling
  • citroenbavarois
  • kokosmousse
  • mergpijpjesvulling
  • m&m’s crème

Deze lijst is een weergave van de mogelijkheden en is niet een keuzelijst. Heeft u zelf wensen of ideeën, draagt u ze gerust aan!

De taart zelf kan natuurlijk ook voorzien worden van een smaakje. Standaard wordt de taart gemaakt van vanillebiscuit. U kunt echter ook kiezen uit bijvoorbeeld chocoladebiscuit, kaneelbiscuit, limoencake, frambozen-witte chocoladecake of koffiecake.

Afwerking

In principe bekleed ik alle taarten met marsefond. Dit is een mengsel van fondant en marsepein.
Indien u liever een alleen met fondant of marsepein bekleedde taart wilt, geeft u dit dan alstublieft aan bij uw bestelling.

De decoraties en vorm van de taart hangen af van uw wensen. Om ideeën op te doen, verwijs ik u naar de homepage.

Kleingebak, bonbons e.d.

Naast gedecoreerde taarten is het ook mogelijk om andere lekkernijen te bestellen.
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan bonbons, cupcakes, friandises, slagroomtaarten.
Wilt u meer informatie of wilt u weten of uw idee uitgevoerd kan worden, mailt u dan gerust!

Wilt u weten of uw idee kan? Stuurt u dan gerust een mailtje of belt u mij.

Samen komen we tot een plan dat past bij uw wensen en ideeën!