Navigatiemenu+

Voedselbank

voedselbank

 

2013

Op 18 januari hebben alle gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank in Meppel een waardebon van mij gekregen. Deze waardebon kunnen zij het hele kalenderjaar inwisselen voor een gratis taart van 20 cm met 2 vullingen. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een bijzondere dag voor mensen die iets extra’s kunnen gebruiken.

2012

Van 19 tot en met 23 december heb ik voor de Voedselbank in Meppel en Westerveld taarten gebakken. Deze taarten zijn meegegaan met de uitgifte voor de 115 gezinnen die in deze regio gebruik maken van de Voedselbank. Deze taarten heb ik gemaakt omdat ik het onbegrijpelijk vind dat in een maatschappij als die van ons de Voedselbank nodig is. Maar ook omdat ik het fantastisch vind dat mensen zich inzetten om een ander te helpen met basale benodigdheden in het leven van een mens/gezin. Met veel tijd, aandacht, zorg en liefde heb ik dit project tot een goed einde gebracht in de hoop dat de Kersttijd voor deze 115 gezinnen ook een tijd van gezellig samenzijn kan zijn.

Interview Radio Drenthe

Deze uitzending van het RTV Meppel Journaal start met een item over de Voedselbank. Hierin is ook een interview met mij verwerkt terwijl ik bezig ben met het decoreren van de taarten voor de Voedselbank.